O novo impulso da Xunta á creación de empresas
O Centro Galego de Arte Contemporánea (CGAC) acollerá mañá mércores, 11 de decembro, un encontro específico sobre O novo impulso da Xunta á creación de empresas, que incluirá, entre outros,
Teléfono 981 513061 | Forte, s/n 15881Boqueixón
Concello de Boqueixón
O Centro Galego de Arte Contemporánea (CGAC) acollerá mañá mércores, 11 de decembro, un encontro específico sobre O novo impulso da Xunta á creación de empresas, que incluirá, entre outros,
Data: venres 20 de decembro de 2013 Lugar e hora: Salón de Plenos da Casa do Concello, ás 19:00 horas. Programa: charla informativa aos peóns e impartida por un axente
En cumprimento do establecido no regulamento de poboación e demarcación territorial, toda persoa que viva en España está obrigada a inscribirse no padrón de habitantes do municipio no que resida
Convócanse axudas para a realización de estudios universitarios de medicina/ veterinaria durante o curso académico 2013 – 2014. IMPORTE DAS AXUDAS: O importe máximo para a concesión de ditas axudas,
+ responsable – riscos Neste mes de novembro de 2013, mes dedicado especialmente a loita contra a violencia de xénero, o Concello de Boqueixón, coa colaboración da
Saída micolóxica Domingo 17 de novembro , na Casa da Cultura de Camporrapado, ás 9:00 horas. Prezo a determinar segundo grupo Máis información e inscricións: 981 513115
Curso de prevención de riscos laborais en pequenas explotacións agrícolas dirixido a traballadores en activo ou desempregados Lugar: Boqueixón Datas: do 18 ao 22 de novembro Horario: 18:00 a 21:45
Modalidade: a distancia / on-line Número de horas: 35 Dirixido a todolos interesados Data límite de inscrición This tactic is meant to deter those who would get a better deal
ABERTO O PRAZO DE SOLICITUDE PARA OS CURSOS DE FORMACIÓN IGAPE-EOI 2013-2014 Ábrese o prazo para a presentación por Rexistro de solicitudes nos cursos de formación IGAPE-EOI 2013 – 2014.
Esta II Ruta de Tapas de Boqueixón supón unha acción de promoción económica, de desenvolvemento local, trátase de dar a coñecer e potenciar os establecementos hosteleiros e a gastronomía da